dijous, 9 d’abril del 2009

L'hora de fer el cafè

Molts estareu d'acord amb jo que l'hora de fer el cafè, és l'hora de fer la xerradeta i passar aquells tres quarts d'hora diguent tonteries i xeferderies.
Pues avui, com és normal els dies de festa, vaig a fer es cafè amb els amics al Pub Leo i es ben normal que allà xerrem de tot, però d'entre d'altres, de problemes d'informàtica, és com si aquella hora fos l'hora de consulta per part d'ells. És broma, que no s'ofenguin!!!

Però lo que ha estat bo avui és el comentari d'un que vol canviar el seu PC perquè ja fa figa i deia que no podria arribar a un Apple Mac. Bé i xerrant d'allò i es clar del Barça, aquest m'ha comentat que en un "foro" ni havia un que demanava quines diferències hi havia entre un PC (Windows) i un Apple (Macintosh) i la resposta més clara va ser que en l'Apple no hi ha pantalla blava!

És correcte ...

2 comentaris:

Kike Cardona Perelló ha dit...

Puntualitzacions:
A)Lo de ses consultes informàtiques...no se, no se... ja que desde que et vas passar a Mac t'has quedat molt estacat en el món real de sa informàtica i sa seva problemàtica... prest seras tú el que ens faci consultes...
B) De futbol no en vaig xerrar jó!!!!
C)Avui et toca a tu pagar es café!!

Unknown ha dit...

Es per açò que no he vingut avui!