dijous, 3 d’abril del 2008

Fa estona d'açò?

Avui en dia, casi tothom sap que és un iPOD o iPHONE, inclús hi ha gent que te un iMac o un MacBook, però n'hi ha que no saben que és.
Es xerra de un MP3 o un MP4, d'un ordinador, PC o un portàtil, es parla des Windows, XP o és Vista, però un tant per cent de gent sap que un ordinador Apple no es penja, no li surten pantalles blaves, no necessita controladors, en definitiva perquè empram el sistema de Microsoft si només duien problemes.







Des de l'any 1976 l'empresa Apple fa ordinadors, a hores d'ara i des de sempre li ha donat mil voltes al sistema de Microsoft. Una empresa que s'ha dedicat a copiar lo que feia el competidor. El ratolí tant famòs el va inventar Apple, es sistema de finestres i icones, també va ser ells, però per ses coses a Europa triunfa Microsoft i a Amèrica Apple. Però en s'entrada d'aquest aparells, cars no seria la paraula perquè sa tecnologia es paga, con l'iPOD, un aparell que reprodueix música i/o video i la propera entrada a Espanya, diuen que el mes de maig/juny, de iPHONE, un telèfon tàctil, crec que sa gent començarà a obrir el ulls i enviar a la merda el ditxos Windows.