divendres, 13 de febrer del 2009

Equip de Sa Nitja

Lo més polit de fer anys és recordar les coses que hem viscut i lo que hem passat, ja sé que els de la meva quinta són joves, però quan te dones compte ja tens quaranta anys i aquells joves que jugaven a futbol i eren juvenils d'en Pere Vadell ara ja quasi tenen trenta anys. Quan xerram d'en Diego Marquès o en Manolete i d'aquella copa del 1992, quins records ...

Bé recordant vell temps he vist aquesta fotografia del primer anys de l'equip de sa Nitja, i que més polit compartir-la amb tots voltrus. Aquell equip que va començar a la tercera categoria del futbol popular en només tres anys ja jugava amb els millors i a hores d'ara, és el millor dels millors, per açò aquest homenatge als "fundadors" d'aquest equip.

En aquesta fotografia podem veure a en Joan de sa carnisseria, en Fredo Vinent, en Lito des mobles, en Sebas de Ferreries, en Johan, en Quim, en Bep de na Silvana, en Santi es core, en Kike Sintes, en Min Llambies, en Nino de ses Cases Noves i en Toni des forn.

No sé exactament els anys que fa, però de ben segur que en fa uns quants, tal vegada vuit o nou, però gràcies a aquest gent aficionada al futbol, aquells joves que ja no jugen competicions oficials de regional o tercera, tenen el seu reconet en aquest equip. Salut i per molt d'anys Sa Nitja.