dimecres, 11 de març del 2009

Un petit hometatge

Aquest vídeo és un hometatge a la policia local, as municipals, a la gent que de vegades pensen que son "rambos", a aquells que regulen es pas de peatons, mentres els al·lots surten d'escola, aquells que quan les crides hi són, aquells "cabrons" que te posen la multa quan tens el cotxe mal aparcat, aquells que si necesites saber quina farmàcia és de guàrdia o necessitam un metge els cridam, perquè no tot es posar multes ...

2 comentaris:

Marc Llambías ha dit...

Bueno bueno bueno, no me negaran que tiene mucha razon, pero tampoco me negaran que no son todos ni todos son. A mi me multaron por decir que los jugadores del Real Madrid son unos huevones, al parecer la "autoridad" escucho desde su vehiculo policial que me referia a ellos, llamandoles son unos huevones, por ir en coche por el paseo de la Playa de las Canteras, zona peatonal un medio dia festivo abarrotado de gente paseando. A lo mejor se sintieron aludidos.

Unknown ha dit...

Per molts de idiomes que xerris, quan se fas mal es primer "taco" que amolles és amb la llengua materna. Vessis fet açò no te vessin entès!