dimarts, 18 de maig del 2010

La lliga dels 99 punts

Qui ho anava a dir, que la lliga del 2009/10 hauríem de menester 99 punts, 31 victòries per tant sol una derrota.
Qui ho anava a dir, que en Victor Valdes, se'n dugués el seu tercer trofeu Zamora, per tercer vegada, segona consecutiva.
Qui ho anava a dir, que en Leo Messi, se'n dugués el Bota d'or, el Pichichi, quan tothom recordava a en Samuel Eto'o i el comparava amb n'Zlatan Ibramovic.
Qui ho anava dir, que només guanyant la lliga, a un gol de la final de la Champions League i a un gol de la final de Copa del Rei, poguessin estar orgullosos de ser del Barça.
Qui ho anava a dir, que amb el milions que s'ha gastat l'etern rival, amb Ronaldo, Kaka, Benzema, Alonso, etc. i fent 96 punts, 102 gols haguí quedat segon.
Qui ho anava a dir, que durant els darrers vint anys, hem guanyat 10 lligues per 6 el Reial Madrid.
Qui ho anava a dir, que entrenadors com Cruyff, Van Gaal, Rikjaard o Guardiola, donessin més importància a la cantera de la Masia, que als fitxatges de renom.
Qui ho anava a dir, que els jugadors vessin sortit congelats del vestidor després de veure aquest vídeo.



Ara no podem dir, que en l'era del dictador favorexien al Realismo, ara lo que si podem dir es que tenim més seny que a la capital, perquè sembla que feim ses coses ben fetes, feim el millor futbol del planeta, esperem que haguem trobat el camí bo i per molts d'anys. Visca el Barça!!